Két év kihagyás után, 2022. április 6-10. között újra megrendezésre került a CONSTRUMA Építőipari szakkiállítást a Hungexpo területén. A szervezők nagyon ügyeltek a biztonságra, a standok között sokkal nagyobb teret hagytak a látogatóknak, mint azt az eddigi években megszokhattuk.

 Szerepet vállaltunk a LOSZ (Lakberendezők Országos Szövetsége) standjainak építési munkáinál, többek között a kandalló körüli üvegburkolat, hálószobai üvegburkolat elhelyezése, fürdőszobai üvegezések beépítésénél és idén először az AGC GLASS HUNGARY Kft. társkiállítójaként saját standdal is bemutatkozhattunk a kilátogató közönségnek.

 Szerdától vasárnapig minden nap nagyon jó hangulatban telt, élmény volt minden perce. Rengeteg látogató és érdeklődő érkezett hozzánk és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a vasárnapi zárás előtt néhány órával az utolsó szórólapjainkat is elkapkodták-pedig alaposan felkészültünk! 

 A standunk berendezését nagyrészt az új termékcsaládunk, az AZDoor adta, sokaknak kimondottan az oroszlános printelt ajtó tetszett a legjobban, de rengeteg dicsérő szót kaptak a további kiállított termékeink is. 

Szakmai szempontból igen tartalmas napok vannak mögöttünk: a külföldi kiállításokon megismert trendek/színek/anyagok itthon is bemutatásra kerültek, megerősítve, hogy jó úton haladunk az építészeti trendek világában. 

 A helyszínen számos potenciális partnerrel volt lehetőségünk találkozni, közös elképzeléseinket átbeszélni és bizakodóak vagyunk a közös folytatást illetően!

 Számunkra hatalmas élmény volt a kiállítás, reméljük jövőre újra találkozhatunk a CONSTRUMÁN!

 

 

 

 

Batimat
Stand - AUO Kft.
Construma 2022
Construma 2022