2023-ban elvittük a kiállításra egy olyan komplett termékskálát prezentáló eszközt, amely minden szempontból egyedülállónak számít a hazai kivitelező cégek viszonylatában. Elkészítettünk egy 2000×1250 mm alapterületű, 2250 mm magas „kalitkát, amelyen felvonultattuk a cégünk által leggyakrabban beépített üvegszerkezeteket: zuhanykabin, portál ajtó felül- és oldalvilágítóval, fix üvegfal, pontmegfogásos és vonalmenti üvegkorlátok, szimpla és dupla üvegezésű irodai üvegfalak nyíló ajtókal, mini konyhainstalláció, melyben megtalálható volt konyhahátfal és mágneszáras bútorajtó egyaránt. A kalitka egyik legtöbb tekintetet vonzó eleme a kalitka teljes szélességében készített üveg előtető és a felette elhelyezett üvegre nyomtatott cégtábla volt. Egyrészt a magasságukkal kiemelkedtek a „tömegből”, másrészt nem a szokványos elemek közé tartoznak kiállítási viszonylatban.

A szakmai programok és a kiállítási csokor fókuszában a jövő építőipari kihívásai – az energiahatékonyság, az energiatakarékos otthonok és a fenntarthatóság – álltak. Kiemelt téma volt a minőség és az új generációk érdeklődésének felkeltése az építőipari szakmák iránt.

Rengeteget dolgoztunk azon, hogy megfelelő színvonalú standot tudjunk bemutatni a kiállításra látogatóknak, a folyamatosan érkező visszajelzések alapján ez sikerült is. 

Mint minden kiállítás alkalmával, most is rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodtunk, reméljük, hogy jövőre ismét egy hasonlóan sikeres kiállításról számolhatunk majd be!