Biztonságtechnikai Üvegek

Elválasztó

Biztonsági üveg alatt egy speciális üvegkategóriát értünk. Funkcionális üveg szerkezetek, amelyek a vagyonvédelmi és a személyi biztonság szempontjából szükséges követelmények teljesítését látják el.

Biztonsági üveg

Az edzett üveg nagyságrendileg ötször nagyobb terheléseknek is ellenáll, mint a hagyományos üvegfelület. Ha mégis törés következne be, akkor sem okoz sérülést, mivel apró, tompa élű szilánkokra esik szét.

Elválasztó
Biztonságtechnikai üvegek

Kiesés elleni védelem

Ragasztott biztonsági üveg az üveglapok közötti fóliaréteg töréskor egyben tartja az üvegfelületet, ami így nem okoz további sérülést.

Elválasztó
Kiesés elleni védelem

Speciális funkciójú üvegek

Sugárzástól védő üvegek

    Speciális üvegek, amelyek magasabb ólomtartalommal rendelkeznek, így az egészségre káros sugárzások, például röntgensugárzások hatásai ellen nyújtanak védelmet.

Tűzgátló üvegek

    Olyan minősített rendszerek, amelyek a tűznek való kitettség hatásainak való ellenállással megadott ideig biztosítják az előírt  védelmet. A rendszer részét képezik a szerelvények és tömítésre használt elemek is.

Robbanás hatásának ellenálló üvegek

    A robbanásbiztos laminált biztonsági üveget meghatározott robbanási paraméterek figyelembevételével méretezik, Így a várható mértékű lökéshullámnak ellen tud állni.

Lőfegyver hatásának ellenálló “golyóálló” üvegek

    Másnéven ballisztikus üveg, olyan ragasztott biztonsági üvegek, melyek a felületének csapódó tárgyak (például lövedékek) energiáját képesek elnyelni rétegzett struktúra segítségével, biztonságot nyújtva ezzel a másik oldalán tartózkodó számára.
Elválasztó
Biztonságtechnikai üvegek

Kombinált üvegszerkezetek

Átlátható biztonság!

Elválasztó
Kombinált üvegszerkezetek
Alexy üvegtechnika orosháza

elérhetőségeink

5900 Orosháza, Juhász Gyula u. 5091
info@auo.hu
+36 20 330 0518 - Orosháza
+36 30 834 5656 - Pécs
+36 20 622 2791 - Titkárság